Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











İlişki Terapistin Canlı Sohbet Hattında

| Genel | 20 Kasım 2017

İlişki terapisti ya da ilişki uzmanı adı verilen kişiler ikili ilişkilerde ya da evliliklerde ilişkinin seyrini değiştiren bazı durum, duygu ya da kişisel değişikliklere ele alarak bu problemi üçüncü bir göz olarak çözmeye yönelmiş ve bunun eğitimini almış kişilerdir. İlişki psikoloğu adı verilen bu kişiler yani ilişki uzmanları son zamanlarda yaşanılan; ilişkisel problemler sebebiyle tercih edilir hale gelmişlerdir. İkili ilişkilerde ve ya evliliklerde istenmeyen durumlar genel olarak bir tarafın başlattığı ve ilk karşılıklı olarak sürdürülen durumlardır; aldatma aldatılma güvensizlik yalan söylemem azalan duygular gibi yüzlerce sebep olabilir. Her ne kadar siz istemeseniz de partneriniz bunu yaşıyor olabilir ve siz bunun farkında olmaya bilirsiniz bazen yaşadığınız mutsuzluk ve güvensizlik süre gelebilir. Bu durum iki haftayı geçiyorsa konuyu hemen ele alıp konuşmanız gerekir şayet bunu karşı tarafla konuşamıyorsan ilişki uzmanına gidecek vaktiniz yoksa Canlı sohbet hattını deneye bilirsiniz. Canlı sohbet hattı eskisi gibi bilinen sadece cinsellik üzerine konuşulan hatlar değillerdir. İstediğiniz konuda istediğiniz kadar ve İstediğiniz zaman konuşabileceğiniz bu haklar kişisel hizmete mahsustur. Özel olarak seçilmiş diksiyonu düzgün ve eğitimli kadın partnerlerce cevaplanan bu hatlarda amaç; sizin stres atmanızı konuşarak rahatlamanızı sağlamaktır. ister dertlerinizi anlatır, ister pişmanlıklarını paylaşırsınız, isterseniz günlük hayatınıza renk katmak için kullanabilirsiniz dakika başına ücretlendirilen canlı sohbet hatları 7 24 hizmet halindedir. Bu hatların hepsi tamamen güvenlidir ve her operatör için standart olarak ücretlendirilir. bu hatlar üzerinden alacağınız hizmetler için partnerinizi kendiniz belirlersiniz canlı sohbet hattında muhabbetlerin ya da konuşmaların kayıt altına alınması gibi bir durum söz konusu olmadığından, başka bir kişi ya da kurumlar konuşmanın yada muhabbetin paylaşılması söz konusu değildir. canlı sohbet hattında siz istemediğiniz sürece konuşma son bulmaz. istediğiniz kadar istediğiniz konuda konuşabilirsiniz. sohbet hattı hizmetinden faydalanmak istiyorsanız, sitemizde bulunan görsellerin altındaki numaralardan herhangi birini seçerek numarayı çevirip konuşmaya başlaya bilirsiniz.

No Tags

143 total views, 1 today

  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Canlı Sohbet Hattı

    by on 12 Mayıs 2024 - 0 Comments

    İyi bir arkadaş,iyi bir dost,iyi bir sırdaş olarak gördüğümüz eşler…Evliliklerin asıl amacı,hedeflenilen yaşam amacı,bu paylaşımların olması.Evlilik yolund...

Sohbet hatlarına size gösterilen ilgiye rastladınız mı.En çekimser havanızla bile öyle anlara tanık olursunuz ki gösterilen ilgiden rahatsız olmama şansınız bile olmaz.sohbet hatları Sizinde paylaşmak istediğiniz şeyler olmalı ve her an seni dinleyen özel arkadaşlarınla doyasıya sohbetin keyfini çıkara bilirsin.Unutulmaz anlara tanık olduğunda vazgeçme şansının olmadığını anlarsın.Sende böyle özel anlara tanık olmak istersen hemen ara ve seni baştan çıkarmaya çalışan bayanlarla en özel arkadaşlık bağları kur.Günün her saati aramalarını sürdüre bilirsin.En özel dakikaları en ucuz sohbet numaralarından uzunca yaşamak için sende ara ve partnerinle tanış.Ucuz sohbet hatları günün her saatinde nerde olursanız olun araya bileceğiniz rahatlıktadır.