Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Sohbet Hatlarından Herkes Faydalanıyor

| Genel | 22 Kasım 2017

Sohbet hatları hizmetlerinden faydalanmak isteyen kişilerin geneli mutsuzluktan, depresyondan yakınan kişilerdir. Depresyon başlı başlına bir dert. Her ne kadar dertlerden depresyona girdik desek bile depresyona girmek için bahane arıyor gibiyiz. Bunun sebebi ise değişen teknolojinin toplumsal ve sosyal yapıyı etkilemiş olması. Buna karşın her hangi bir önlem almıyoruz, daha da çok teknolojiye bağımlı hale geliyoruz. Bu bağımlılığı azaltmanın yolu sosyalleşmekten geçiyor fakat bizler yine durumu yanlış algılayarak bunu sosyal medya üzerinden yapmaya çalışıyoruz. Fakat sosyal medyanın etkisi bizi daha derinlere daha diplere itiyor.

Depresyona girerken kişiler genelde durumun farkında değildirler. Öncelikle küçük duygusal ezilmeler başlar. Mutsuzluk hali, iştahsızlıklar gibi normal kişisel davranışalrın dışınd süre gelen bir duygu durum sıfatları ve isteksizlikler ortaya çıkar.Her dert gibi depresyonun da ilk çarsi, ilk tedavi yöntemi konuşmaktır. Bir psikoloğa gittiğinizde dahi terapi olarak psikolog size sorular sormaya başlar. Yani sizinle konuşmaya, iletişime geçmeye çalışır.

Şayet depresyona girdiğinizi ya da iletişime ihtiyaç duyduğunuzu hissediyorsanız, o zaman bir psikoloğa gitmeyi deneye bilir ya da sohbet hatları hizmetlerinden faydalana bilirsiniz.

Sohbet hatları dakika başına ücretlendirilen, eğitimli konuşma partnerlerinin çalıştığı hatlardır. Bu hatlar tamamen güvenli, özel muhabbet hatlarıdır. Konuşma ve zaman sınırlaması olmadığından istediğiniz zaman istediğiniz yerden bağlana bilir, istediğiniz gibi konuşa bilirsiniz. Ücretlendirmeler her operatör için standarttır. Ve her operatörden bağlantı sağlaya bilirsiniz.

İster dertlerinizi paylaşarak azaltın, ister hayalleriniz paylaşark çoğaltın, ister günün stresini atmak için muhabbet edin. Sohbet hatları her daim hizmet halindedir

 

No Tags

107 total views, 1 today

  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Canlı Sohbet Hattı

    by on 12 Mayıs 2024 - 0 Comments

    İyi bir arkadaş,iyi bir dost,iyi bir sırdaş olarak gördüğümüz eşler…Evliliklerin asıl amacı,hedeflenilen yaşam amacı,bu paylaşımların olması.Evlilik yolund...

Sohbet hatlarına size gösterilen ilgiye rastladınız mı.En çekimser havanızla bile öyle anlara tanık olursunuz ki gösterilen ilgiden rahatsız olmama şansınız bile olmaz.sohbet hatları Sizinde paylaşmak istediğiniz şeyler olmalı ve her an seni dinleyen özel arkadaşlarınla doyasıya sohbetin keyfini çıkara bilirsin.Unutulmaz anlara tanık olduğunda vazgeçme şansının olmadığını anlarsın.Sende böyle özel anlara tanık olmak istersen hemen ara ve seni baştan çıkarmaya çalışan bayanlarla en özel arkadaşlık bağları kur.Günün her saati aramalarını sürdüre bilirsin.En özel dakikaları en ucuz sohbet numaralarından uzunca yaşamak için sende ara ve partnerinle tanış.Ucuz sohbet hatları günün her saatinde nerde olursanız olun araya bileceğiniz rahatlıktadır.