Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Canlı sohbet hattına neden ihtiyaç duyulur?

| Genel | 29 Kasım 2017

Günümüzde değişen sosyal yapı ve beklentiler nedeniyle konuşmak için insanlar birbirlerine güvenmiyor, ya da dürüst muhabbetler edemediğinden çatışmalar yaşana biliyor. Dışlanma ya da yargılanma korkusu da insanı asosyal yapıya bürünüp, yalnızlığı tercih etmeye itiyor. Unutmayalım ki insanlar her zaman sosyal olmaya, iletişim kurmaya, paylaşıma ihtiyaç duyarlar. Bu tam anlamıyla insan olmanın bir ihtiyacıdır. Ruh iletişime açlık duyar, ihityaç duyar. Bunun hem cinsiniz ya da karşı cinsinizle yapmanız fark etmez. Fakat her birinden ayrı ayrı doyumlar alırsınız. Günden güne yalnızlaşan, iş hayatından sosyal hayata vakit ayıramayan özellikle kadınlar için depresyon kaçınılmaz oluyor. Fakat her iki cins de aynı derece de konuşma ihtiyacı hissediyor.

Kadınların duygusal olarak erkeklerden daha açık ve güçsüz olması sebebiyle depresyona daha yatkın oldukları bilinmekte. Bu nedenle psikoloğa giden her dört kişiden üçü kadın. Bir yandan erkekler toplumda oluşan yargı sebebiyle gidemiyorlar. Psikoloğa gitmek delirmek gibi algılanıyor. Kendine karşı dürüst olamayan insanlar psikologların karşı da dürüst olmakta zorlanıyor. Son çare bir bunalım ve feryatla psikologların kapısına giden kişiler de 2. terapi yöntemi olarak canlı sohbet hattını kullanmaya başlıyor. Çünkü bu hatlar için seçilen çalışanlar yani kadın partnerler ses tonu ve diksiyonu düzgün olan, telefonda sizi rahatlatmak ve konuşarak stres atmanızı sağlamak üzere eğitim almış kişilerdir. Sizi yargılamaz, siz istemeden yorum yapmaz, anlatışınızdan ihtiyacınız olan cevabı almanızı sağlarlar. Oldukça hesaplı olan bu sistem, dakika başına ücretlendirilir. Her operatör üzerinden bağlantı kura bilirsiniz. Yüksek ses ve bağlantı kalitesine sahip hatlarımızda, güvenliğinizi sağlaya bilmek için ses kayıt sistemi bulunmaz. Ayrıca dakika uyarısı da bulunmaz. Çünkü hizmet güvenli olduğu kadar sınırsız muhabbeti de sağlamayı amaçlar. Her hangi bir günde, her hangi bir saatte arayarak hizmete ulaşa bilirsiniz. canlı sohbet hattından faydalana bilmek için on sekiz yaşın üzerinde olmanız yeterli. İster konuşun, ister dertleşin, ister sıkıntılarınızı paylaşın fark etmez. Gönlünüzce muhabbet ede bileceğiniz bu numaralara sitemizden ulaşa bilirsiniz.

 

No Tags

104 total views, 1 today

  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Canlı Sohbet Hattı

    by on 12 Mayıs 2024 - 0 Comments

    İyi bir arkadaş,iyi bir dost,iyi bir sırdaş olarak gördüğümüz eşler…Evliliklerin asıl amacı,hedeflenilen yaşam amacı,bu paylaşımların olması.Evlilik yolund...

Sohbet hatlarına size gösterilen ilgiye rastladınız mı.En çekimser havanızla bile öyle anlara tanık olursunuz ki gösterilen ilgiden rahatsız olmama şansınız bile olmaz.sohbet hatları Sizinde paylaşmak istediğiniz şeyler olmalı ve her an seni dinleyen özel arkadaşlarınla doyasıya sohbetin keyfini çıkara bilirsin.Unutulmaz anlara tanık olduğunda vazgeçme şansının olmadığını anlarsın.Sende böyle özel anlara tanık olmak istersen hemen ara ve seni baştan çıkarmaya çalışan bayanlarla en özel arkadaşlık bağları kur.Günün her saati aramalarını sürdüre bilirsin.En özel dakikaları en ucuz sohbet numaralarından uzunca yaşamak için sende ara ve partnerinle tanış.Ucuz sohbet hatları günün her saatinde nerde olursanız olun araya bileceğiniz rahatlıktadır.