Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Canlı Sohbet Hattı ile Ruhsal Gelişim

| Genel | 6 Aralık 2017

Sohbet etmeyi bilmemek diye bir şey yok. Öğrenmemek diye bir şey var ama. Gönlünüzce sohbet etmek için canlı sohbet hattını kullanmalısınız fakat önden bir kaç bilgilendirme ile nasıl akıcı ve güzel muhabbet edilir biraz anlatalım.Çok basit ve önemsiz görünen bu sohbetlerin ilişkilerimize, hatta bazen işimize veya kariyerimize etkisi büyük ola bilir. İş dışındaki konularla ilgili kısa sohbetler yürüte bilmek, her türlü iş ilişkisinde önemli bir beceridir. Özellikle büyük bir firmada çalışıyorsanız, bu tür tesadüfi karşılaşmalar ve kısa sohbetler, çevremizi genişletmek ve olumlu bir izlenim yaratmak için bazen elinizdeki tek şans ola bilir. Siz pratik yapmak için canlı sohbet hattını kullanmayı deneyin. Ama yine de önerilerimize göz atın. Bu tür sohbetlerin farkını, genellikle süreleri ve konuları oluşturur. Ayaküstü yapılan sohbetler, tarafsız ve görece önemsiz bir konuda yapılan kısa konuşma kesitleridir. Bu sohbetler genellikle koridor, mutfak, tuvalet, asansör, servis, yemekhane gibi mekanlarda gerçekleşebildiği gibi, kokteyl, toplantılar, iş yemekleri ve mülakatlar da kısa sohbetlerin yürütüldüğü ortamlar ola bilmektedir. Bu tür mekanlarda kişilerin yanına giderek, gerekirse kendimizi tanıttıktan sonra, kısa bir sohbete başlaya biliriz. Örneğin bir kokteylde, tanıdığımız bir kişinin yanında bütün akşamı geçirmekle kıyaslandığında, konfor alanımızın dışına çıkmamızı gerektirecek zor bir karar olabilmekle birlikte, profesyonel ve sosyal açıdan katkıları büyük olan bir beceri geliştirdiğimizi kendimize hatırlatmamız, cesaretimizi toplayarak tanımadığımız bir grup ile iletişim kurmamıza yardımcı ola bilir. Satış veya halkla ilişkiler alanlarında çalışanlar gibi, işiniz sürekli olarak bu tür sohbetlerde bulunmanızı gerektiriyorsa, örneğin, günlük olarak tek bir konu seçip (farklı insanlarla konuştuğunuzdan emin olduğunuz sürece!) aynı sohbet konusunu farklı ortamlarda tekrar tekrar açabilirsiniz. Bu hizmet yani canlı sohbet hattı eğitimli kadın partnerleri sayesinde hem özgüven kazanmanızı hem de muhabbet etmenizi sağlar. Sınırsız muhabbet anlayışı ile yola çıkan, dakika başına ücretlendirilen ve tamamen güvenli olan hatlara ulaşmak oldukça kolay: tek bir telefon numarası ile direkt olarak partnerinize bağlanırsınız.

 

 

No Tags

113 total views, 1 today

  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Canlı Sohbet Hattı

    by on 12 Mayıs 2024 - 0 Comments

    İyi bir arkadaş,iyi bir dost,iyi bir sırdaş olarak gördüğümüz eşler…Evliliklerin asıl amacı,hedeflenilen yaşam amacı,bu paylaşımların olması.Evlilik yolund...

Sohbet hatlarına size gösterilen ilgiye rastladınız mı.En çekimser havanızla bile öyle anlara tanık olursunuz ki gösterilen ilgiden rahatsız olmama şansınız bile olmaz.sohbet hatları Sizinde paylaşmak istediğiniz şeyler olmalı ve her an seni dinleyen özel arkadaşlarınla doyasıya sohbetin keyfini çıkara bilirsin.Unutulmaz anlara tanık olduğunda vazgeçme şansının olmadığını anlarsın.Sende böyle özel anlara tanık olmak istersen hemen ara ve seni baştan çıkarmaya çalışan bayanlarla en özel arkadaşlık bağları kur.Günün her saati aramalarını sürdüre bilirsin.En özel dakikaları en ucuz sohbet numaralarından uzunca yaşamak için sende ara ve partnerinle tanış.Ucuz sohbet hatları günün her saatinde nerde olursanız olun araya bileceğiniz rahatlıktadır.