Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Canlı Sohbet Hattı özellikle Erkekler İçin

| Genel | 12 Aralık 2017

Sohbet hattını arayanlar, özellikle de erkekler, belki de kadınlar kadar konuşkan olamadıklarından,ayrılıklrdan yakınırlar, bu zor bir dönemdir. Zor olmasının altında yatan en önemli etken değer verdiğimiz kişiyle artık eskisi kadar vakit geçiremeyecek olmamızdır. Ayrıldığımız kişiye geçmişte verdiğimiz değer ve yaşanılan güzel zamanların çokluğu bu ayrılığın bizim üzerimizdeki etkisini önemli ölçüde etkilemektedir. Özellikle günümüzde teknolojinin hızla gelişmesi ile beraber çok fazla insan ile tanışırken aynı zamanda çok hızlı bir şekilde, değişik nedenlerle insanlardan uzaklaşıyoruz ve ayrılıyoruz. Ayrılırken en zorlandığımız kişiler, genellikle duygusal bağ kurduğumuz kişilerdir. Duygusal bağ kurduğumuz kişilerin bizim gözümüzde, kalbimizde, zihnimizde ayrı bir yeri bulunur. Biz duygusal bağ kurduğumuz kişinin yanında kendimizi daha rahat ,daha huzurlu, daha mutlu hissederiz. O insanla aramızda görünmez bir bağ oluşmuştur. Özellikle duygusal bağ kurduğumuz kişi sevgili veya nişanlı olunan kimse ise bu bağ daha farklı ve özel bir şekilde bu iki kişiyi birbirine bağlar. Bir çok sohbet hattı kullanıcısı özellikle ilk tanıştıkları zamanlarda onları birbirine bağlayan görünmez bir şeylerin olduğunu söylerler. Sanki ona daha farklı bakmış, sanki onda farklı bir şeyler hissettirmiştir. İşte bu çekim gücü beraberliği başlatan en büyük etkendir. İlerleyen zamanlarda çiftlerin birbirlerini memnun etmek ,kırmamak için gösterdikleri çabalar, fedakarlıklar bu ilişkinin taraflar üzerinde oluşturmuş olduğu olumlu etkiyi maksimum seviyeye çıkarır. Artık her iki tarafta çok mutludur. Sanki bu dünyada ondan başka bir şey yokuş gibi yaşamaya başlarlar. Ona olan duyguları o kadar yoğun ve olumludur ki onun hakkındaki olumsuz olan bazı realiteleri hiç görmez veya görmek istemez. Zaten bu realiteler onunla birlikteyken çokta önemli değildir. Fakat hayat şartlarımız birlikteliklerin her zaman bu şekilde mutlu devam etmesine izin vermez. Bazen ortada olan realiteler çiftler arasında zamanla gün yüzüne çıkmaya başlar ve bu farklı bakış açıları ayrılıkları beraberinde getirir. Aslında şartlarımız uymuyorsa veya karşımızdaki kişi artık devam etmek istemiyorsa bizim bunu kabul edip kendi hayatımıza devam etmemiz gerekir. Fakat çoğu vakit bu durumu kabullenmekte güçlük çekeriz. Bazen bu dönemeler de bütün dünyanın başımıza yıkılmış gibi olduğunu hissederiz. Böyle zamanlarda bir nebze olsun rahatlamak için seçin bir partner ve başlayon sohbet hattındaan konuşmaya.

 

No Tags

105 total views, 1 today

  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Canlı Sohbet Hattı

    by on 12 Mayıs 2024 - 0 Comments

    İyi bir arkadaş,iyi bir dost,iyi bir sırdaş olarak gördüğümüz eşler…Evliliklerin asıl amacı,hedeflenilen yaşam amacı,bu paylaşımların olması.Evlilik yolund...

Sohbet hatlarına size gösterilen ilgiye rastladınız mı.En çekimser havanızla bile öyle anlara tanık olursunuz ki gösterilen ilgiden rahatsız olmama şansınız bile olmaz.sohbet hatları Sizinde paylaşmak istediğiniz şeyler olmalı ve her an seni dinleyen özel arkadaşlarınla doyasıya sohbetin keyfini çıkara bilirsin.Unutulmaz anlara tanık olduğunda vazgeçme şansının olmadığını anlarsın.Sende böyle özel anlara tanık olmak istersen hemen ara ve seni baştan çıkarmaya çalışan bayanlarla en özel arkadaşlık bağları kur.Günün her saati aramalarını sürdüre bilirsin.En özel dakikaları en ucuz sohbet numaralarından uzunca yaşamak için sende ara ve partnerinle tanış.Ucuz sohbet hatları günün her saatinde nerde olursanız olun araya bileceğiniz rahatlıktadır.