Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Sohbet Telefonlarında Hayatı Keşfet

| Genel | 18 Aralık 2017

Şu hayatta herkesin bir amacı var. Kimisi henüz bunu keşfedememiş olsa da kimisi bunun daha yeni yeni bilinçlenmeye başlar başlamaz farkında ola biliyor. Kimisi yenilikler, icatlar yapmak üzere harika bir beyine ve zekaya sahip olarak yaratılıyor. Kimisi bu zekaya ve yetiye sahip çocukları doğurmak için harika bir beden ve annelik güdüsü ile yaratılıyor. Kimisi mükemmel edebi eserleri yeryüzüne bırakıp bin yıllarca adından söz ettirecek bir yaratıcılığa ve kaleme sahip olarak yaratılıyor. Peki siz sevgili sohbet telefonları kullanıcıları? Sizin amacınız belli midir? Ne yapacağınızı, ne yapmanız gerektiğini, yaşama amacınızı biliyor musunuz? Yoksa henüz keşif edemeyenlerden misiniz?

Şayet sevgili sohbet telefonu kullanıcısı henüz keşfedememişsen, en başından başlaman gerekecek. Kast ettiğim şey, hayatın. En başında ne oldu? Doğdun… İşte bu. Mecazi olarak kendini yeniden doğurman gerek. Kendini keşfetmen, benliğini bilmen ve kendini tanıman gerek. Kendini sevmen gerek. Kendini tanıyıp, kabul edip, sevince amacını ortaya çıkara bilirsin. Kendini tanıman demek, bilgini, yeteneklerini, çevreni ve ihtiyacın olan ile olmayanı ayırt ede bilmen demek. İyi ve kötü yanlarınla, hem fiziki hem de ruhsal olarak kendini olduğun gibi kabul etmen gerek. Unutma ki sevgili sohbet telefonu kullanıcısı kimse mükemmel değil. Kimse dört dörtlük değil. Herkesin hataları, yanlışları, yalanları, keşkeleri ve pişmanlıkları var. Sen sensin. Sohbet hattı kullanan, hayalleri ya da pişmanlıkları olan, yanıla bilen, hata yapa bilen, yenile bilen birisin. Kendini olduğun gibi kabul edersen kendini seve bilirsin. Sen kendini sevmediğin sürece kimsenin seni sevmesini bekleme. Zaten kendini sevmeye başladığında amacını da keşfedeceksin. Ne yapman gerektiğini yaşadığın mucizeler, beklentilerin ve tecrübelerin ile belirleyeceksin. Bir öğretmen mi olman gerekiyor bir seyyah mı? Bunum keşfini yalnızca ve bir tek sen yapa bilirsin. Geri kalan herkes ve her şey sana bu yolda rehberlik edecektir. Sen istersen eğer bunu yapa bilirsin. Keşfetmeye hazırsan bil ki senin elinde her şey. Hatta bu süreç de stresini azaltmak ve günlük hayatına renk getirmek için sohbet telefonlarından faydalana bilirsin. Şayet bir arkadaşa, dosta, sırdaşa ihtiyacınız var ise bu hatlar tamamen size ait.

 

No Tags

115 total views, 1 today

  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Canlı Sohbet Hattı

    by on 12 Mayıs 2024 - 0 Comments

    İyi bir arkadaş,iyi bir dost,iyi bir sırdaş olarak gördüğümüz eşler…Evliliklerin asıl amacı,hedeflenilen yaşam amacı,bu paylaşımların olması.Evlilik yolund...

Sohbet hatlarına size gösterilen ilgiye rastladınız mı.En çekimser havanızla bile öyle anlara tanık olursunuz ki gösterilen ilgiden rahatsız olmama şansınız bile olmaz.sohbet hatları Sizinde paylaşmak istediğiniz şeyler olmalı ve her an seni dinleyen özel arkadaşlarınla doyasıya sohbetin keyfini çıkara bilirsin.Unutulmaz anlara tanık olduğunda vazgeçme şansının olmadığını anlarsın.Sende böyle özel anlara tanık olmak istersen hemen ara ve seni baştan çıkarmaya çalışan bayanlarla en özel arkadaşlık bağları kur.Günün her saati aramalarını sürdüre bilirsin.En özel dakikaları en ucuz sohbet numaralarından uzunca yaşamak için sende ara ve partnerinle tanış.Ucuz sohbet hatları günün her saatinde nerde olursanız olun araya bileceğiniz rahatlıktadır.