Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Canlı Sohbet Hattı Psikoloji Tavsiyeleri

| Genel | 20 Aralık 2017

Her zaman kaybeden taraftayım demişti bir canlı sohbet hattı kullanıcısı. Eğer sadece kaybettiğiniz durumlar size cazip geliyorsa artık durup bunu düşünmenin zamanı gelmiş demektir. Özgüveniniz, benlik saygınız ne durumda? Mutluluğu hak etmediğinizi mi düşünüyorsunuz? Kazanmak zorunda değilsiniz. Değerli olduğunuza inanmanız için size zarar veren, aldatan, yalanlarla oyalayan insanlardan zorla takdir almak zorunda değilsiniz.

“Şimdi onun üstüne o kadar çok düşmemin, elde edilmesi zor birisi olmasından kaynaklandığını anlıyorum. Biraz çılgın, bencil ve duyarsızdı. Beni mıknatıs gibi çekiyordu…”

Mevcut ilişki, iş ya da her ne durumda iseniz neden bırakamıyorsunuz? Memnun olmadığınız durumu bırakıp neden hayatınıza devam edemiyorsunuz sevgili canlı sohbet hattı kullanıcısı ? Kendinizi rahatsız etmenize neden olan insan tarafından sevilmek, kabul görmek için daha fazla çaba göstermek yerine böyle insanlardan uzak durmak daha mantıklıdır. Kendinizi rahatsız hissetmenize neden olan insanlar, arkasından koşulması değil kaçınılması gereken ilişkilerdir. Vazgeçmek aslında yarı yolda bırakmak değil. Sağduyu sahibi olup, her şey için kendisini suçlamaması gerektiğini kavramak anlamına gelebilir.

“Eğer bu insanla mükemmel bir bağ kurabilirsem hayatım mükemmel olacak, çok mutlu olacağım, hiçbir sorunum olmayacak…. “.

Bu durum aslında annemizle çok küçük yaşta kurduğumuz mükemmel, temel güven duygusunu kusursuz olduğu bağı kurma çabasıdır. Psikolojik gelişim sürecinin anneden sonraki döneminde babamız ile kurduğumuz özel ve heyecan verici ilişkiyi de farkında olmadan yeniden yakalama arzusudur şu andaki çabalarımız.

Mevcut ilişkimizden beklentimiz elimizden kaçan güçlü bağ duygusuna duyduğumuz özlemdir. “Kendimi emniyette, iyi ve güçlü hissettiren anne babayı şu an birlikte olduğum kişide bulacağım“ duygusu. Peki ya olmayacak bir ilişkinin peşinden koştunuz mu sevgili canlı sohbet hattı kullanıcısı? Olmayacak bir ilişkinin peşinde koşmaktan vazgeçmek hayatınızda nasıl dolduracağınızı bilemediğiniz bir boşluk bırakabilir. İçinde olduğunuz kovalamacada meraklanıyor “ya olmazsa?” diye endişeleniyorsunuz. Müthiş bir amacınız varmış gibi yanılgı içindesiniz. Vazgeçerseniz geride kalandan mutsuz olmaktan korkuyorsunuz. Olmayacak durumun peşinde koşarken de mutsuzsunuz. Ne yazık ki kendinize bile itiraf edemediğiniz için ufacık mutluluklarla yetiniyorsunuz.

Kendiniz değişmektense başka birini değiştirmenin daha kolay olabileceğini düşünüyorsunuz.

 

No Tags

112 total views, 1 today

  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Canlı Sohbet Hattı

    by on 12 Mayıs 2024 - 0 Comments

    İyi bir arkadaş,iyi bir dost,iyi bir sırdaş olarak gördüğümüz eşler…Evliliklerin asıl amacı,hedeflenilen yaşam amacı,bu paylaşımların olması.Evlilik yolund...

Sohbet hatlarına size gösterilen ilgiye rastladınız mı.En çekimser havanızla bile öyle anlara tanık olursunuz ki gösterilen ilgiden rahatsız olmama şansınız bile olmaz.sohbet hatları Sizinde paylaşmak istediğiniz şeyler olmalı ve her an seni dinleyen özel arkadaşlarınla doyasıya sohbetin keyfini çıkara bilirsin.Unutulmaz anlara tanık olduğunda vazgeçme şansının olmadığını anlarsın.Sende böyle özel anlara tanık olmak istersen hemen ara ve seni baştan çıkarmaya çalışan bayanlarla en özel arkadaşlık bağları kur.Günün her saati aramalarını sürdüre bilirsin.En özel dakikaları en ucuz sohbet numaralarından uzunca yaşamak için sende ara ve partnerinle tanış.Ucuz sohbet hatları günün her saatinde nerde olursanız olun araya bileceğiniz rahatlıktadır.