Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Kendini Aş – Sohbet Telefonları

| Genel | 3 Ocak 2018

Hey dünyalı! Öncelikle sohbet telefonları partner seçim sitesine hoş geldin ama, görmeden bakıyorsun. Duymadan dinliyorsun. Tat almadan yiyorsun. Bedenini duyumsamadan hareket ediyorsun. Koklamadan nefes alıyorsun. Düşünmeden konuşuyor hatta harekete geçiyorsun.

Yapılan iyiliklerin anısı nankörlük karşısında kırılıyor. Baştan karşı koymuyor, istemediğin şeyler için küçücük bir ‘’istemiyorum’’ diyemiyorsun. Sonradan kocamanlaşan sorunlara karşı koymaya kalkıyorsun. Ustasını aşmayan öğrenci kötüdür demiyorsun, daha fazlası için uğraşmıyor kendini vasat ile sınırlıyorsun. Körlerin ülkesinde hem kör hem de sağırları oynuyorsun. İsyan etmiyorsun bu durağan haline. Kendini mazeretlerle avutup, kandırıp duruyorsun. Gerçek potansiyelinin kaçta kaçını kullanıyorsun? Ya kendine olduğundan çok daha fazla, ya da olduğundan çok daha az değer veriyorsun. Kendini ya dünyanın en tepesinde görüyorsun ya da yerin dibine batırıp üstünde tepiniyorsun. Başlamak bitirmenin yarısıdır demek yerine, oturduğun yerde takılıyor, eğer ayrımına varırsan da zaten geç kalmış oluyorsun. Toplum ve mahalle baskısına direnmiyor, sana ait olmayan ve senin almadığın kararlara uyuyorsun. Hatta kim bilir sohbet telefonları sitesine girmeden evvel kaç kez düşündün. Sahip olduklarınla mutlu olmak yerine sahip olamadıklarınla mutsuz oluyorsun. Kendini ve satın aldıklarını sürekli diğerleri ile kıyaslıyorsun yine ve daha çok mutsuz oluyorsun. Oysa manevi çeşitlilik ve yenilik yaptığında dopamin, daha çok sevip, sevilince seratonin, hayattan haz aldıkça endorfin, ilişkilerinde güven ortamını arttırdıkça ve daha çok iyilik yaptıkça oksitosin salgıladığını unutuyorsun. Mutlu olmak istiyorsan, karşılık beklemeden kendini ve hayatı sevmelisin. İyi insan olmayı ve daha da önemlisi kalmayı becermelisin. Öz benliğine kapattığın kapıları tamamen ve koşulsuz olarak açmalısın. Şimdi sana soruyorum sohbet telefonlarında konuşurken, gece uyurken, yolda yürürken… Farkında mısın? Eğer cevabın hayır ise, hala ne duruyorsun? Seni engelleyen ne? Kendini gerçekleştir, oku, araştır, sorgula, dik dur, çok çalış, emek sarf et ve sevdiğin işi yap. Beceremiyorsan, yaptığın işi sevecek adımları at ve fark yarat. Yaşamak için iyi bir sebebin olsun. Üret be arkadaş!Bu bazen, bitiş çizgisine doğru son sürat ve en önde giderken, kazanmaya bir adım kala durmanı ve hatta geri dönmeni gerektirse bile. Lütfen unutma! İnsanlar en çok ölüm döşeğindeyken keşke ile başlayan cümleler kurarlar! Bu hayat sadece ‘’senin’’… Farkında mısın?

 

No Tags

106 total views, 1 today

  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Canlı Sohbet Hattı

    by on 12 Mayıs 2024 - 0 Comments

    İyi bir arkadaş,iyi bir dost,iyi bir sırdaş olarak gördüğümüz eşler…Evliliklerin asıl amacı,hedeflenilen yaşam amacı,bu paylaşımların olması.Evlilik yolund...

Sohbet hatlarına size gösterilen ilgiye rastladınız mı.En çekimser havanızla bile öyle anlara tanık olursunuz ki gösterilen ilgiden rahatsız olmama şansınız bile olmaz.sohbet hatları Sizinde paylaşmak istediğiniz şeyler olmalı ve her an seni dinleyen özel arkadaşlarınla doyasıya sohbetin keyfini çıkara bilirsin.Unutulmaz anlara tanık olduğunda vazgeçme şansının olmadığını anlarsın.Sende böyle özel anlara tanık olmak istersen hemen ara ve seni baştan çıkarmaya çalışan bayanlarla en özel arkadaşlık bağları kur.Günün her saati aramalarını sürdüre bilirsin.En özel dakikaları en ucuz sohbet numaralarından uzunca yaşamak için sende ara ve partnerinle tanış.Ucuz sohbet hatları günün her saatinde nerde olursanız olun araya bileceğiniz rahatlıktadır.