Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Sohbet Hatları – Kadınları Etkileme

| Genel | 8 Ocak 2018

Kadınlarla erkekler arasında farklı bir çizgi mevcut. İki cinsi birbirinden ayıran yalnızca kromozomlar değil elbette ki. Toplumda bir çok kez erkeğin adım atması gerektiğine olan inançta buradan gelir. Hatta bu konuda sohbet hatlarında pratik yapıp yardım ala bileceğinizi hatırlatarak kadınlar ile nasıl temasa geçe bileceğinizden bahsedelim. Bulunduğun okulda veya iş yerinde hoşlandığın bir kadın varsa ve onu nasıl etkileyeceğini düşünüyorsan ilk yapman gereken işlem göz teması oluşturmaktır. Eğer birkaç gün boyunca sürekli göz temasında bulunup sana karşı olumsuz bir tavırda bulunmuyorsa tanışmanın vakti gelmiştir. Aynı mekanlarda vakit geçirdiğiniz için tanışma fırsatı yarata bilirsin. Örneğin yemek molasında veya kahve molasında ona yakın bir bölgede bulunup kendisine yardımcı ola bileceğin bir anı kollaya bilirsin. Evet, doğru okudun sevgili sohbet hatları kullanıcısı, hoşlandığın bir kadını etkilemek için çaba göstererek ona yaklaşırsan geri tepe bilir. Bir kadını etkilemenin en iyi yolu onu etkilemek için çaba göstermemek. Genelde erkekler bu hataya düşerler ve ilk tanıştığı kadını etkilemeye çalışırlar, bu davranış kadına itici ve rahatsız edici gelecektir. Bu durumda bir sıfır yenik başlayarak maça başlamadan kaybetmiş olursun. Kadınlar erkekler tarafından geliştirilen etkileme taktiklerinden hoşlanmazlar ve bu şekilde davranış gösteren erkekleri itici kategorisine koyup bitirirler. İlk tanıştığın kadını etkilemenin en iyi yolu kendin ol ve doğal samimi davran. Kadınları paranla veya maddiyatla etkileyeceğini düşünüyorsan çok büyük bir hataya düşersin. Eğer bir kadın para veya maddiyat yüzünden senden etkileniyorsa ondan zaten bir hayır gelmez. Onu etkilemenin en iyi yolu doğal yeteneğini kullanmandan geçiyor. Birlikte gezinirken sohbet ederken mevcut durumunu en iyi şekilde anlatmaya çalış. Kendinden bahsederken karakterini ve düşünce yapına dair ola bildiğince açıklayıcı olmaya çalış. Kafalar uyuşuyorsa zaten güzel bir ilişkinin başlangıcı olacaktır. Kafalar uyuşmuyorsa ilerisi içinde pek umut vaat etmeyecektir. Sevgili sohbet hatları kullanıcısı, kadınları etkilemek konusunda herkes ama herkes kendini geliştirebilir. Bu nedenle ben yapabilir miyim diye düşünüp pes etme.

No Tags

108 total views, 1 today

  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Canlı Sohbet Hattı

    by on 12 Mayıs 2024 - 0 Comments

    İyi bir arkadaş,iyi bir dost,iyi bir sırdaş olarak gördüğümüz eşler…Evliliklerin asıl amacı,hedeflenilen yaşam amacı,bu paylaşımların olması.Evlilik yolund...

Sohbet hatlarına size gösterilen ilgiye rastladınız mı.En çekimser havanızla bile öyle anlara tanık olursunuz ki gösterilen ilgiden rahatsız olmama şansınız bile olmaz.sohbet hatları Sizinde paylaşmak istediğiniz şeyler olmalı ve her an seni dinleyen özel arkadaşlarınla doyasıya sohbetin keyfini çıkara bilirsin.Unutulmaz anlara tanık olduğunda vazgeçme şansının olmadığını anlarsın.Sende böyle özel anlara tanık olmak istersen hemen ara ve seni baştan çıkarmaya çalışan bayanlarla en özel arkadaşlık bağları kur.Günün her saati aramalarını sürdüre bilirsin.En özel dakikaları en ucuz sohbet numaralarından uzunca yaşamak için sende ara ve partnerinle tanış.Ucuz sohbet hatları günün her saatinde nerde olursanız olun araya bileceğiniz rahatlıktadır.