Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Yalnızlık – Sohbet Hattı

| Genel | 27 Ocak 2018

Neden herkes yalnızken biz bu kadar yalnızız? Son zamanlarda en çok sorduğum soru bu. Çünkü ortaokul çağında kırıntılarını hissettiğim, lise yıllarımda dönem dönem ağır olarak yaşadığım, üniversitemin ilk senesini yoğun olarak kaplayan duygu “Yalnızlık” kavram olarak hiç bu kadar çok karşıma çıkmamıştı. Özellikle de sevgili canlı sohbet hattı kullanıcıları, kendimi yalnızlıkla boğuşurken bile yalnız hissederken meğerse bu duygu hepimizde ne kadar da ortakmış. Bu kadar yalnızken, tek bir samimi paylaşımla kendimizi ve aynı hisle mücadele edenleri aydınlığa çıkarabilirmişiz. Neden hep kendi köşemizde fark edilmeyi bekliyoruz? Herkes aynı anda kendi köşesine çekilirse birbirimizi nasıl buluruz? Bu gerçeği fark ettiğimde kendimize bile bile yaşattığımız bu halüsinasyona inanamadım. Kendime, çevreme ve arkadaşlarıma kuş bakışı baktığımda içinde bulunduğumuz bu durumun ne kadar da gülünç olduğunun farkında vardım. Farz edin ki her hattı birbiriyle kesişen yollar diyarındayız. Herkes kendi yolunda ilerliyor. Fakat sanki başımız öne eğik. Kimseyi görmüyoruz. Daha doğrusu sevgili canlı sohbet hattı kullanıcıları özellikle görmemek istiyoruz dikkatimiz dağılmasın diye. Yanımızdan aşklar, sevgiler, gözyaşları, sevinçler, kederler, hisler geçiyor. Önce hedefimizden sapmamak adına körleştiriyoruz kendimizi bu duygulara sonra da gerçekten de kör oluyoruz. Gönül gözümüz kapanıyor sanki… Dostlarla yollarımız kesişiyor. Bir an için gözümüz açılıyor. Sonra yine dalıyoruz kendi yönümüze. Bırakıyoruz dostlarımızın elini. Kendimizi ve binlerce yolcuyu yalnızlığa mahkum ediyoruz. En kötüsü de bize sevgiyle bakmışlara, yolumuzu tek bir saniye bile olsa samimiyetle paylaştıklarımıza yüzümüzü çevirmek oluyor. Oysa sevmek özeni, özen ise sorumluluğu içinde barındırıyor. Hayal edin ki her hattı birbiriyle kesişen yollar diyarındayız. Herkes kendi yolunda ilerliyor. Hedeflerimize doğru ilerliyoruz ancak kalplerimiz de bizimle birlikte. Bireylerin ve yolumuzdaki tesadüflerin farkındayız; keyifliyiz. Aşklar, sevgiler, gözyaşları, sevinçler, kederler, bütün duygular bizimle! Algılarımız açık tıpkı kalbimiz gibi… Yollarımız sevgili canlı sohbet hattı kullanıcıları dostlarımızla kesiştiği için şükran doluyuz; çünkü el ele verdiğimizde ışığımız birleşiyor, yolumuz aydınlanıyor. Anlamak, dinlemek, dinlenmek ve anlaşıldığımızı hissetmenin ferah hissi hayatımıza hakim.

 

 

 

No Tags

110 total views, 1 today

  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Canlı Sohbet Hattı

    by on 12 Mayıs 2024 - 0 Comments

    İyi bir arkadaş,iyi bir dost,iyi bir sırdaş olarak gördüğümüz eşler…Evliliklerin asıl amacı,hedeflenilen yaşam amacı,bu paylaşımların olması.Evlilik yolund...

Sohbet hatlarına size gösterilen ilgiye rastladınız mı.En çekimser havanızla bile öyle anlara tanık olursunuz ki gösterilen ilgiden rahatsız olmama şansınız bile olmaz.sohbet hatları Sizinde paylaşmak istediğiniz şeyler olmalı ve her an seni dinleyen özel arkadaşlarınla doyasıya sohbetin keyfini çıkara bilirsin.Unutulmaz anlara tanık olduğunda vazgeçme şansının olmadığını anlarsın.Sende böyle özel anlara tanık olmak istersen hemen ara ve seni baştan çıkarmaya çalışan bayanlarla en özel arkadaşlık bağları kur.Günün her saati aramalarını sürdüre bilirsin.En özel dakikaları en ucuz sohbet numaralarından uzunca yaşamak için sende ara ve partnerinle tanış.Ucuz sohbet hatları günün her saatinde nerde olursanız olun araya bileceğiniz rahatlıktadır.