Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Yalnızlıkla Başa Çıkmak

| Genel | 5 Nisan 2018

İnsan kendini bazen yalnız hisseder hatta öyle anlarınız vardır ki hiçkimseyle konuşmak istemez kimseyi umursamaz telefonları dahi açmak istemez bu yüzdendir ki yaşamsal koşullar düşünüldüğünde insanın kendisini daha iyilerine adapte edebilmesi de zorlaşacaktır.Zamanın nasıl geçtiği sizin için önemli değildir.Peki yanlızlık hissi ile nasıl başa çıkabileceksiniz bunu hiç düşündünüz mü?Gelin bunun üstesinden nasıl gelebileceğimizi hep birlikte düşünelim böylece doğru yolu bulmaya çalışalım.Canlı sohbet hattı kullanıcılarımıza bugün yanlızlık hisleri ile nasıl baş edebileceklerinden bahsedeceğiz. Yalnızlık öznel bir deneyimdir. Her bireyin kendi yanlızlığını kendisi yaşaması gerekir bu duygu saklanacak gizlenecek bir durum değildir.İnsanların bu hataları hiçbir koşulda yapmamaları gerekir bu yüzden insan yanlızlığa çekilmek isteyecektir.Bunun baş ederken neler yapacağınızı düşünürseniz belli başlı durumlar vardır.Yalnızlığın size has olmadığını herkesin hayatının belli bir döneminde yalnızlık hissedebileceğini unutmayın. Yani sanki bu hastalık size mahsusmuş gibi düşünmekten bir an önce vazgeçmelisiniz.
Kendinizi yalnız hissetmediğiniz dönemlerde sosyal aktivitelere katılın. Yani bunlar kafanızı dağıtabileceğiniz değişik sanat dalları ile uğraşarak bunları en iyi koşullarda yapabilmenizde mümkün oluyor.Siz canlı sohbet hattı kullanıcılarımıza yanlızlıktan hiçbir zaman korkmamanızı tavsiye ederim.
Dürüst ve samimi bulduğunuz kişilerle bağlantınızı sürdürmeye çalışın. Bu konuda içgüdülerinizin size ne söylediği önemlidir. Yine bir insanın yanınızda olup size sahip çıkıyor olması tabikide sizin bu konularda  düşünmenizi gerektirmez.Kötü bir arkadaş ise zaten yalnız olmanız inanın sizin için çok daha iyidir.Değişim dönemlerinde yeni kararlar alırken özellikle yalnız hissettiğimiz dönemlerdir. Yeni düşüncelerimizi ilgilerimizi paylaşacağımız yeni insanlara ihtiyaç duyarız.Bu yüzdendir ki tabikide danışarak birinin olması istenir fakat canlı sohbet hattı kullanıcılarımız her zaman daha iyisini düşünebilmeniz sizin yararınıza olabilecek bir durumdur ve bu durumu değerlendirin.

No Tags

100 total views, 1 today

  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Canlı Sohbet Hattı

    by on 12 Mayıs 2024 - 0 Comments

    İyi bir arkadaş,iyi bir dost,iyi bir sırdaş olarak gördüğümüz eşler…Evliliklerin asıl amacı,hedeflenilen yaşam amacı,bu paylaşımların olması.Evlilik yolund...

Sohbet hatlarına size gösterilen ilgiye rastladınız mı.En çekimser havanızla bile öyle anlara tanık olursunuz ki gösterilen ilgiden rahatsız olmama şansınız bile olmaz.sohbet hatları Sizinde paylaşmak istediğiniz şeyler olmalı ve her an seni dinleyen özel arkadaşlarınla doyasıya sohbetin keyfini çıkara bilirsin.Unutulmaz anlara tanık olduğunda vazgeçme şansının olmadığını anlarsın.Sende böyle özel anlara tanık olmak istersen hemen ara ve seni baştan çıkarmaya çalışan bayanlarla en özel arkadaşlık bağları kur.Günün her saati aramalarını sürdüre bilirsin.En özel dakikaları en ucuz sohbet numaralarından uzunca yaşamak için sende ara ve partnerinle tanış.Ucuz sohbet hatları günün her saatinde nerde olursanız olun araya bileceğiniz rahatlıktadır.